Management Traineeship 2016

Functie
Management Traineeship

Plaats
Amsterdam, Zwolle, Arnhem

Niveau
WO (bijna) afgerond

Carriere level
Starter

Salaris
In overleg

Management Traineeship
Het Management traineeship is een spannende en veelzijdige route naar een leidinggevende positie binnen Delta Lloyd. We trekken er maar liefst vier jaar voor uit om je op te leiden. Dat is uniek in de business. We investeren dan ook veel in je en daar nemen we graag de tijd voor.

Met het Management traineeship willen we je alle verschillende kanten van het bedrijf laten zien, omdat je nog veel te leren hebt. Over Delta Lloyd, de verschillende vakgebieden en over jezelf. Dit doe je in drie fases, waarbij je eerst het concern leert kennen, dan de vakgebieden, om vervolgens door te stromen naar een leidinggevende functie. Tijdens elke fase doe je theoretische en praktische kennis op, word je (vak)inhoudelijk gecoacht en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling door onmisbare vaardigheden op te doen en je sterke punten aan te scherpen. Met als uiteindelijk doel: breed opgeleid doorgroeien tot leidinggevende en de toekomst van Delta Lloyd mede gestalte geven.

Wie zoeken wij?
Een (bijna) afgeronde Master – bij voorkeur (Bedrijfs)economie, Bedrijfskunde, Finance of andere business gerelateerde opleiding – waaruit blijkt dat je interesse hebt in een commerciële en (financieel) zakelijke omgeving. We zien daarnaast graag dat je naast je studie een actief leven leidt met activiteiten, betaald of onbetaald. Je bent daarmee initiatiefrijk en toont leiderschap. Ook kun je je gemakkelijk bewegen in een omgeving met een grote diversiteit aan mensen. Je herkent je tot slot in de volgende kenmerken: ambitieus, zelfreflectief, nieuwsgierig, een teamplayer en bovenal authentiek.

Enthousiast?
Neem contact op met Najat Saidi via najat@diversityrecruitment.nl voor meer informatie. Je ontvangt het digitale sollicitatieformulier. Vergeet niet in de CV te vermelden wat de (verwachte) afstudeerdatum is en vermeld ook het onderwerp van je scriptie.

Let op: Deadline is op vrijdag 22 april om 12.00 uur