Risk Traineeship

Functie
Risk Traineeship

Plaats
Amsterdam, Zwolle, Arnhem

Niveau
WO (bijna) afgerond

Carriere level
Starter

Salaris
In overleg

Risk  Traineeship
Met de richting Risk binnen het Delta Lloyd Traineeship heb je direct een duidelijk doel voor ogen. Vanuit je kwantitatieve achtergrond (bijvoorbeeld Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde) leiden we je binnen twee jaar op tot een flexibel inzetbare actuaris of risicoprofessional. In de twee jaar waarin we je klaarstomen voor een zware risicofunctie, kom je alles te weten over het actuariële proces van Delta Lloyd.

Tijdens het traineeship maak je kennis met minimaal drie actuariële aandachtsgebieden, twee typen functionele vaardigheden en twee organisatieniveaus. Naast je werkzaamheden bij Delta Lloyd, volg je een opleiding om je te ontwikkelen tot Actuaris van het Actuarieel Genootschap (AAG). Aan het einde van jaar twee beschik je over de juiste actuariële inhoudelijke bagage om vanuit het traineeship door te stromen, minimaal op het niveau van Actuarieel Analist. Vanuit hier kun je doorgroeien naar Actuaris AG of een soortgelijke functie.

Het programma

Het Insurance Risk traineeship leidt trainees in twee jaar op tot allround risicoprofessional.

Tijdens het traineeship doe je ervaring op in verschillende actuariële aandachtsgebieden en niveaus binnen de organisatie.

Je volgt een vakinhoudelijke opleiding tot Actuaris van het Actuarieel Genootschap (AAG).

Je volgt een persoonlijk ontwikkelprogramma bij een gespecialiseerd trainingsinstituut.

Je neemt de regie over je eigen ontwikkeling, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak.

Je organiseert een inhouse opleidingsbijeenkomst voor alle actuarissen en risicomanagers binnen Delta Lloyd.

Aandachtsgebieden

  • Pricing
  • Verslaglegging
  • Risicomanagement

Specialisten op het gebied van risicomanagement spelen een belangrijke rol in het productontwikkelings- en pricing proces bij Delta Lloyd. Zo denk je mee over een goede prijsstelling van onze producten waarbij een zorgvuldige afweging tussen risico en rendement centraal staat of lever je met jouw specialistische kennis een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten. Een voorbeeld van een mogelijke opdracht in dit aandachtsgebied is onderzoek doen naar de premiestelling voor autoverzekeringen waarbij je rekening houdt met prijs-risico differentiatie.

Wie zoeken wij?
Als je in aanmerking wilt komen voor een plek als Insurance Risk Trainee, heb je minimaal een WO masterdiploma nodig in de richting Wiskunde, Econometrie, Actuariële Wetenschappen of een andere bètastudie. Als trainee bij Delta Lloyd heb je de wil om te excelleren, ben je bereid veel te investeren in je toekomst en stel je het klantbelang centraal. Je herkent je bovendien in de volgende kenmerken: ambitieus, analytisch, ondernemend en communicatief sterk. Het spreekt voor zich dat we graag zien dat je naast je studie een actief leven leidt en je aantoonbare affiniteit met financiële dienstverlening en risicomanagement hebt.

Enthousiast?
Neem contact op met Najat Saidi via najat@diversityrecruitment.nl voor meer informatie. Je ontvangt het digitale sollicitatieformulier. Vergeet niet in de CV te vermelden wat de (verwachte) afstudeerdatum is en vermeld ook het onderwerp van je scriptie. De startdatum is doorlopend. Solliciteren is het hele jaar mogelijk.